Kuten otsikko kertoo, seuraavassa lyhyt postaus koiruuksista :)

Eipä tällä viikolla ole pahemmin mitään tapahtunut, onneksi. Ollaan vaan nautiskeltu välillä kivoista ilmoista ja välillä huonommista. Nyt viikonlopuksi on luvattu hyvää säätä, joten lähden silloin junioreitten kanssa metsään, ja toivottavasti saan siellä napsittua kunnon kuviakin.

Arska joutuu jäämään kotiin, sillä se on edelleen ontumisen takia pakkolevossa. Rimadyl-kuuri ei ole auttanut, joten maanantaina on aika lekuriin kuvauksiin. Katsotaan ja toivotaan parasta, jotta mamman vanhus tulisi kuntoon.

Tänä aamuna napsin tytöistä pari kuvaa kun yritin säätää kameraan uudet säädöt... Näin kiltisti oltiin ensin...

Ja tällaiselta näytti meno noin sekunttia myöhemmin...

Arska-raukka näyttää siltä, että sillä menee hermot noitten junioreitten kanssa :) Onneksi se saa näin päivisin olla ihan omassa rauhassa, kun juniorit on pentuhuoneessa portin takana. Tosin Adah on kovasti yrittänyt päästä portin läpi... Porttia on syöty, tönitty ja mukiloitu, joten taitaa olla vain ajan kysymys koska se tulee sieltä läpi...

Mun seuraava matkakin on jo sillä mallilla, että yöpymiset on varattu, nyt vaan katsellaan sopivia lentoja. Mennään parhaan kaverini kanssa Edinburghiin pitkälle viikonlopulle elokuussa. Siellä on samaan aikaan kolme eri festivaalia, joten yöpaikat oli pakko varata ensin ja hyvissä ajoin. Tilattiin nyt samalla myös liput Edinburghin Military Tattoon avauskonserttiin. Mä tykkään aivan mielettömästi sotilassoittokuntien musiikista, vahtaan aina Hamina Tattoonki telkusta, ja tuolla nyt ollaan hieman suuremmissa mitoissa kuin Haminassa. Ja ne säkkipillit... Ihanaa! Ei jaksa odottaa :)

Ennen sitä tekisi mieli lähteä Cruftsiin Birminghamiin, mutta kun ei kukaan mun ystävistä ole siitä oikein innostunut eikä yksin viitsisi lähteä... Toinen mahdollinen matkakohde olisi kesällä Pariisin Maailmanvoittaja-skabat... olisi hienoa päästä katsomaan ranskiksia niiden kotimaassa... viime vuonna ranskiksia oli maailmanvoittajassa mukana lähes 250, nyt niitä on varmaan vielä enemmän... No, saahan sitä haaveilla... :)

Loppuun vielä kuva mamman pikkuuisesta 15-viikkoisesta tytöntylleröstä...