NYT alkoi sitten viikon kestävä talviloma! Sain äsken viimeisen jutun kirjoitettua, joten nyt voi unohtaa työt viikoksi. Toivottavasti myös pomot muistaa, että olen lomalla etteivät koko ajan soittele...

Ostin perjantaina uuden digipokkarin, kun tuota järjestelmäkameraa ei jaksa raahata mukana metsässä ja muualla käsilaukussa. Mun vanha digipokkari oli jo sen verran vanha, että sillä ei saannut kunnon otoksia otettua. Nyt ostin tällaisen pienen ja näppärän Canonin, jossa oli ohjelmana myös kauan haaveilemani mustavalkoisten kuvien ottomahdollisuus.

Kameraa en ehtinyt eilen muuta kuin nopeasti testaamaan, mutta ehkä tänään olisi enemmän aikaa... ainakin loman aikana tulen sillä leikkimään ihan tarpeeksi :)

Tässä nyt eka näpsäytys uudella kameralla, ja tietenkin Aikku poseeraamassa :)

Kohta lähdetäänkin tyttöjen kanssa metsään tallustelemaan ja iltapäivällä lähden Ylivieskaan shoppailemaan Kärkkäiselle. Pitää käydä katselemassa Aikulle kevythäkkiä, kun olivat siellä tarjouksessa. Todennäköisesti mukaan tarttuu paljon muutakin tavaraa... :D

Postiluukusta odottelen ensi viikoksi tippuvan tilauksia sekä Lili Of The Valleyltä, josta tilasin uusia leimasimia sekä Paperellasta, josta myös tulee kasa uusia leimasimia. jos nyt loman aikana ehtisi vielä tehdä kortteja valmiiksi asti, niin hyvä... :)