Viikonloppuna Adah sitten osallistui ensimmäistä kertaa viralliseen näyttelyyn. Ryhmänäyttely kyseessä ja pentuluokassa oltiin.

Pikkuneiti ei halunnut seistä, jollen mä istunut kyykyssä neidin edessä, joten esittäminen oli hieman erilaista tällä kertaa :) Pitänee harjoitella enemmän... ;)

Hyvin neiti antoi katsoa hampaat ja muut kohdat, mutta liikkuminen on dieselille väkinäistä. Adahn mielestä turha hoppuilu ei oo hyväksi ja siksi neiti aina vaan lyllertää eteenpäin :)

Arvostelu oli kuitenkin aivan loistava ja tuloksena kunniapalkinto ja rotunsa paras pentu! Arvostelun arvoa nostaa vielä se, että tuomari luuli Adahn olevan junioriluokassa. Kehäsihteeri ei ollut ihan hereillä eikä vissiin myöskään tuomari, mutta hän oli itse ihan ihmeissään, kun kuuli Adahn olevan pentuluokassa. Sanoikin mulle sitte erikseen, että arvosteli neidin juniorina :)

Arvostelussa kehuttiin päätä, silmiä, kokonaisuutta. Ranteet ovat vielä löysät ja liikkeet hieman ahtaat, mutta muuten kaikki oli just hyvin :) Olen siis ERITTÄIN tyytyväinen! Etenkin kun tuo kakara on kasvanut todella epätasaisesti ja on vieläkin takaa korkeampi kuin edestä... mutta onhan tässä vielä kasvuaikaa :)

Adah sai tietty kehän jälkeen aimo annoksen makkaroita, mutta palkintoposeeraukset saivat sitten jäädä. Adahn mielestä poseeraus jonku pytyn ja ruusukkeen vieressä on hullujen hommaa :D Neiti maisteli ruusuketta ja totesi, että sekin oli ihan turha kapistus... :)

Seuraavan kerran Adah pääsee pyörähtämään kehässä parin viikon kuluttua Kokkolan KV:ssä. Neiti on silloinkin pentuluokassa, joten onneksi silloinkin saa vielä käyttäytyä hieman lapsellisesti ;)

Mä jouduin pentukehässä pyörähtämisen jälkeen vielä kehäsihteeriksi toiseen kehään. Olin taas norjalaisella tuomarilla kirjoittavana, ja tällä kerralla oli tuomarilla kyllä sellanen vauhti päällä, että ihan kylmäsi. 66 koiraa arvosteltiin reilussa kolmessa tunnissa! Siinä sauhusi kynä, ja se tuntu kyllä kädessäkin! Mutta nyt mulla on kaikki viisi kehäsihteeriharjoittelua suoritettuna, joten nyt on ns. "valmistuttu" :) Musta nähtävästi on leivottu maakunnan norjalaistuomareiden kirjoittaja, sillä jo nyt mua pyydettiin kolmeen näyttelyyn kirjoittavaksi norjalaiselle... :)

Muuten prinsessat ovat nauttineet vaan elämästä kotona. Ostin Ainolle lasten uima-altaan pihalle lämpöisille päiville vilvoittelupaikaksi, ja Ainohan tietty ihastu altaaseen täysillä. Neiti juoksee sinne aina kun mennään ulos :) Adahn mielestä allas on pelkkä suuri juomakuppi...

Tosin viikonloppuna Adahkin uskaltautui kastelemaan tassujaan altaassa, joten ehkä neidistäkin tulee vielä uima-maisteri :)

Juhannuskin tulee vauhdilla ja muita suunnitelmia meillä ei ole kuin, että käydään yhdet verijäljet tekemässä pikkutytöille. Toivottavasti hyttyset ja mäkärät olisivat just sinä päivänä ulkomaanmatkalla.... meinaa hermo mennä niitten kanssa! Onneksi itse tekemä hyttysmyrkky pitää ne aika hyvin pois, mutta mäkärät tuntuu kestävän hyttysmyrkynki hyvin... Adahn ja Arwenin mahanaluset on ihan purtu. Oon niihin laittanut aloe veraa helpottamaan kutinaa...

Kesälomaan on vielä vajaat neljä viikkoa aikaa... toivottavasti aika menis nopiaa, sillä alkaa loman kaipuu jo oleen kova :)

Loppuun vielä Princess Leian taidonnäyte... Leia on ykkösluokan saalistaja, vaikka päivittäin nautiskeleekin sapuskat sisällä :)