Eilinen vierähti sitten junioreitten kanssa Seinäjoen kansainvälisessä näyttelyssä. Tämä olikin viimeinen näyttely ennen pitkää näyttelytaukoa, mä en jaksa talvella ajella pimeässä ja liukkaalla pitkin poikin maata jotain nauhoja metsästämässä :) Saa tytöt nyt sitten kasvaa rauhassa kevääseen saakka.

Hienosti kuitenkin sujui päivä ja mä oon todella tyytyväinen. Aino aloitti päivän 53:n muun ranskiksen kanssa. En tällä kertaa esittänyt Aikkua itse, sillä meillä ei ole oikein menneet yhteen tuo kehässä esiintyminen. Joten Aikun osa-omistaja näytti tytön ja meikä hiippaili kehän reunalla kuvaamassa. Ja tämä olikin aivan loistava veto! Aikku toimi kehässä ku unelma ja seisoi todella ryhdikkäästi, kun piti bongailla, että mihin se mamma oikein on mennyt :)

Tuomarikin, norjalainen Christian Geelmuyden, tykkäsi. Aika tiukka setä oli kyseessä, sillä moni tuli kehästä ulos sinisen nauhan kera, eri-nauhoja ei hirveesti jaettu. Mutta Aikku sai ERI:n ja oli lopulta junnujen kilpailuluokassa neljäs! Ja mä oon TOSI tyytyväinen!

Tässä Aikun arvostelu:

16 months, small, excellent proportions, feminine head, wellcarried ears, dark eyes, would prefer slightly higher noseplacement and a little less balding cheeks, good topline with just enough reach (?) , would like a little more substance in body and bones, for this age well angulated, broad thighs, moves soundly, needs time"

Eli aikaa kasvamiseen tarvitaan vielä, mutta eipä tuo hirmu vanha vielä olekaan ;)

Sukulaiset sitten hoiti ranskiskehän vielä mallikkaammin. Aikun puolisisko ja -veli Aikun emän edellisestä pentueesta näyttivät, että sporttityypit pärjäävät. Raymond oli urosten paras ja lopulta VSP, ja Gaga narttujen kakkonen. Onnittelut kasvattajalle!!!

Mä en ehtinyt Gagan esiintymistä ja ROP-kehää katsella, sillä hiihdin meneen Adahn kanssa bullmastiffi-kehään. Adah oli taas tyypilliseen tapaansa rentoreiska eikä ollu mistään moksiskaan :) Neiti seisoi nätisti ja juoksikin ihan mukavasti, mutta jos oltaisiin saatu juosta pari kierrosta lisää, niin neiti olisi päässyt kunnolla vauhtiin. Ollaan hitaasti syttyviä ;)

Tuomarina siis suomalainen Saija Juutilainen, joka tokaisi kuullessaan Adahn iän, että "vauva vielä" :)

Arvostelu oli kuitenkin mun mielestä loistava, ja ihan paikkansa pitävä:

1v, mittasuhteiltaan erittäin hyvä juniori, joka luonnollisesti saa kehittyä, sopivasti luustoa, hyvä pitkä rintakehä, narttumainen pää, riittävän kulmautunut kallo-osa, kuonossa hyvin leveyttä samoin purennossa, hyvät pienet korvat, tyyp. kulmaus ja käpälät, vielä kovin pentumaiset liikkeet, joihin saa tulla ulottuvuutta, viehättävä luonne"

Adahlle siis EH, ja olen siihen kyllä tyytyväinen. Erityisesti tuo maininta luonteesta lämmittää sydäntä, sillä neiti on todellakin luonteeltaan maailman ihanin.

Nyt sitten kasvetaan kevääseen mennessä, niin vielä parempaa tulee tulevaisuudessa ;)