Sen verran kiirus on taas ollu ettei ole tännekään muka ehtinyt kirjoitella. Kaikkea on tosin ollut, joten ei mikään ihme, ettei "runosuoni" ole sykkinyt ;)

Mistäs aloittaisi? Otetaan vaikka tärkeimmät eli koira-asiat ensin. Adah kävi kyynärkuvauksissa ja sydämen kuuntelussa eläinlääkärissä. Oli taas aivan hassu tyttö ja osoittaa joka kerta kuinka luonne on täysi kymppi! Lekurisetä kun pisti rauhoitteen, niin neiti vaan häntää heilutti ja pusutteli setää. Häntä jatkoi vispaamista vielä kun uni yllätti, vasta pitkän kuorsauksen jälkeen hännän vispaaminen pysähtyi :) Ja vispaus alkoi taas heti kun herätyspiikki annettiin. Mamman mussukka on niin kiltti tyttö!

No, itse kuviin... vasemmassa kyynärässä oli pientä rosoisuutta pinnassa, joka lekurin mukaan ei ollut lainkaan paha, mutta Liman sitten päätti Kennelliitossa, että on ykkösen kyynäre. Joten viralliset kyynärtulokset ovat nyt sitten 1/0. Ennen rauhottamista setä kuunteli sydämenkin ja se oli ihan terve. Sydän siis täyttä kultaa :)

Arwen-mummo kävi pari päivää sitten lekurissa vuosittaisessa katsastuksessa. Käytän rouvan vuosittain ennen syntymäpäivää tarkastuksessa, jossa käydään koira läpi kirsusta hännänpäähän ja otetaan verikokeet ja kaikki. Kaikki oli hyvin, veriarvot täydelliset, joten nyt voidaan hyvillä mielin juhlia ensi viikolla mummon 8-vuotissynttäreitä :) Ei voi ymmärtää, että rouva tulee jo veteraani-ikään... vastahan se oli pentu!

Kiirus on todella ollut sen mukainen, etten ole omia joulukorttejakaan saanut vielä tehtyä... muille olen kyllä väsännyt tilauskortteja siihen malliin, että kun näistä nyt päästään, niin en halua nähdä yhtään joulukorttia vähään aikaan! ;) Eilen yritettiin ottaa tyttöjen joulukorttikuvakin, mutta eipä siitä mitään tullut... Adahn mielestä poseeraaminen oli sieltä jostain ihan syvältä, joten meni kuvaukset ihan uusiksi...

Kaikenmaailman myyjäisissä on tosiaan tullut oltua, ja mun tekemät kortit on viety käsistä! Olin ajatellut, ettei niitä kukaan kuitenkaan osta, niin saan lähetellä niitä ystäville, mutta eipä mulle jäänyt yhtään korttia. Ensi vuotta ajatellen pitänee aloittaa joulukorttein teko jo kesällä...

Muuten aika on sitten kulunut eläinsuojeluyhdistyksen hommissa. Painatimme seinäkalenterin, jota on oltu nyt myymässä monessa paikkaa, ja 250 kalenterista myymättä on enää 8 kappaletta, eli hyvin on mennyt kaupaksi! Viime lauantaina olimme tosiaan wanhanajan markkinoilla, jossa bullmastiffiystävämme Rex kyyditsi lapsia myös pulkassa. Sain varmaan sata kertaa kertoa, että kyseessä on bullmastiffi ja "ei, ne eivät ole mitään tappajakoiria!"! Rex toi hyvää mainetta bullmastiffeille, jälleen kerran! Sunnuntaina järjestimme ruokakeräyksen kodittomille eläimille, ja todella mukavasti ihmiset toivat kissan- ja koiranruokaa lahjoituksina. Saatiin 8 ostoskärryllistä sapuskaa, joten niillä eväillä pärjää jonkin aikaa.

Ensi keskiviikkona järjestämme vielä jouluhartauden eläinten hautausmaalla, ja sitten hiljennymme itsekin hetkeksi. Yhdistys on ollut nyt viikottain esillä mediassa ja siihen päälle vielä myyjäisissä, joten ainakin asiamme on tullut esille. Tosin emme me pitkään rentoudu. Tammikuun 7. päivä järjestämme barf-luennon, jota odotan itsekin innolla. Riikka Lahti tulee kertomaan barffauksesta ja antaa vinkkejä ruokintaan, ja niitähän otetaan aina ilolla vastaan!

Huomenna olisi vuorossa joululahjojen osto... Monta lahjaa on tullut tilattua netistä, mutta silti on vielä paljon hankkimatta, ja ne pitäisi kaikki saada huomenna hankittua. Väentungos ei mua kyllä hirveesti innosta, mutta pakko se vaan on kestää ;)

Joulu onkin jo ensi viikolla... jostain pitäisi ehtiä hakea joulukuusi, leipoa ja siivotakin hieman, mutta onhan noita päiviä vielä jäljellä... kunhan nyt viikonloppuna saisin ne joulukortit ensin tehtyä :)