Uusi vuosi on jo pitkällä, mutta mä en oo jaksanu tänne kirjoitella pitkään aikaan. Eipä ole juuri ollut asiaa ja korttienkin teossa olen pitänyt taukoa inspistä odottaen. Tuli ennen joulua tehtyä myyjäisiin niin mieletön määrä kortteja, että sen jälkeen ei oo tehnyt mieli tehdä mitään. Nyt alkaa tosin uusia ideoita taas syntyä, joten eiköhän tässä pian taas ryhdytä hommiin :)

Joulu ja uusi vuosi menivät ihan mukavasti nauttien. Joulua vietettiin vanhempien luona sisarusten kanssa ja jouluyö meni perinteiden mukaan pelaten erilaisia pelejä.

Uusi vuosi tuli vietettyä kotona tyttöjen kanssa ihan vaan nauttien rauhasta ja vapaasta.

Nyt olenkin sitten ollut viikon saikulla kun niska ja hartiat ovat olleet niin jumissa etten ole pystynyt päätä kunnolla liikuttamaan. Hieman parannusta on jo, mutta ei tämä hääppöistä ole. Lääkkeistä ei tunnu olevan mitään hyötyä, päinvastoin. Kunhan nyt saan nuo kondikseen, niin pitää taas säännöllisesti alkaa käymään hierojalla.

Tytöt on tietty tykänneet ku oon ollu koko viikon kotona. Tosin lenkit ovat jääneet hieman lyhyemmiksi, mutta ovat sen sijaan saaneet olla paljon pihalla vapaana. Menoa on vaikka muille jakaa...

Sen verran kylmä noilla muka on ollut, että Aikku on pitänyt villapuseroa päällä ja Adahlle ollaan menossa ostamaan takkia, kunhan pystyn taas autolla ajamaan.

Arwen-tummua ei pakkaset hirveesti hidasta, mutta irokeesi on aina varmuuden vuoksi pystyssä. Pitäs Arskallekin vissiin ostaa uusi takki vaikka Back on track onkin loistava...

Juoksentelu pihalla ja lumen syönti on tällä hetkellä siis meidän ykkösjuttu :)

Kävin muutama viikko sitten kuuntelemassa Riikka Lahden pitämää barf-luentoa ja täytyy sanoa, että oli todella mielenkiintoinen luento. Kovasti täytyy myöntää, että kiinnostaisi kokonaan siirtyä barffaamaan, mutta yhä edelleen tuumin, että osaanko sitten ruokkia niin, että tytöt saa kaikki tarvittavat vitamiinit ym. Tällä hetkellähän meillä syödään 50/50 -tyylillä eli puolet nappulaa ja puolet raakaa lihaa... Katsotaan nyt josko siirryttäis kokonaan barffiin kunhan saan luettua toistamiseen Riikan kirjoittaman kirjan läpi :)

Kevään ja kesän näyttelyitäkin olen käynyt läpi ja melkoinen kiirus tulee olemaan, jos todella ilmoitan kaikkiin mitä olen suunnitellut. Ryhmänäyttelyitä on ihan mukavanlaisesti lähellä, joten eiköhän niihin tule ilmoitettua. Kerrankin lähellä on myös ysiryhmän ryhmänäyttely, joten kai meidän pitää Aikun kaa sinne mennä, jos saadaan handleri mukaan :) No, eka näyttely on vasta huhtikuussa Vaasassa, joten tässä on vielä paljon aikaa suunnitella ja muutella päätöksiä ;)