Taas on ollut pitkä tauko kirjoittamisessa... taitaa suurin syy olla tuossa naamakirjassa. Siellä kun tulee heti kirjoitettua tapahtumista, niin tuntuu, että tämä blogi on sitten jo niin auttamattomasti jäljessä...

No, viikonloppuna tuli sitten suuren suuri yllätys koettua, kun Adah oli Oulaisten ryhmänäyttelyssä rotunsa paras ja sai ekan sertinsä. Tämä tuli todellakin puun takaa, sillä Vaasassa neiti sai H:n ja itsekin kyllä näen, että se on vielä keskenkasvuinen, rintaa tarvitaan muun muassa lisää. Mutta tuomari Juta Haranen oli kuitenkin neitiin todella tyytyväinen ja antoi hyvän arvostelun, jossa tosin totesi, että neiti tarvitsee vielä aikaa saadakseen leveämmän rinnan.

Adah esiintyi taas todella hienosti ja liikkui mukavasti. Alkaa se diessel näin lämpimällä kulkea paremmin ;)

Ja kaikkein mukavinta on, että Adahlla on aina hauskaa mamman kanssa kehässä :)

Ryhmäkehiin oli tosin useampi tunti aikaa, ja vaikka vedettiinkin Adahn kanssa päikkärit autossa, niin neiti oli sitä mieltä, että kerran päivässä kehässä käyminen riittää. Eli diesseli veti tosi huonosti ryhmäkehässä, mutta eipä tuo mua haitannut. Olin niin ilonen ja onnellinen ropista ja sertistä, että sillä elää kauan :)

Adah (ja Aino) ovatkin sitten seuraavaksi kehässä Tuurissa 9.6, jolloin taidetaan Adahn kanssa tippua takaisin maanpinnalle... :) Tuomarina on tuolloin Saija Juutilainen, joka lokakuussa valitti Adahsta yhdestä sun toisesta asiasta Seinäjoella.

Arweninkin olin ilmoittanut Oulaisiin, mutta tummu ei sitten päässyt mukaan, kun ab-kuuri oli vasta päättynyt. Tummulla kun nousi mieletön patti turpaan ja luulin aluksi, että joku öttiäinen olisi sitä pistänyt turpaan. Kyytabut ei auttaneet eikä mikään muu, niin piti ryhtyä tarkemmin tutkimaan, ja huomasin sitte, että P4 ylhällä oli tulehtuneen näköinen. Ei kun lekuriin, jossa setä varmisti, että P4 oli poistettava tulehduksen takia. Samalla tummu sai hampaiden käsittelyn eli plakki poistettiin, ja nyt tummun hampaat loistaa kuin naantalin aurinko ;)

Tummu vietti hammaslääkärissä käynnin jälkeen iltapäivän kanssani töissä nautiskellen jätskistä :)

On tullut oltua myös kolmen viikon aikana neljässä eri näyttelyssä kehäsihteerinä. Mukavia tuomareita on osunnut samaan kehään, joten meno on ollut mukavaa. Eka kertaa olen päässyt myös kahtena päivänä peräkkäin pyörittämään ryhmä- ja BIS-kehiä, joka oli mulle ihan uusi juttu. Mutta hyvin siitäkin sitten selvittiin. Nyt ei olekaan sovittuna muita kehishommia kesälle, jollei joku soittele ja pyytele paikalle... Syksyllä sitten taas.

Kävin viime viikolla katsomassa myös Adahn siskonlapsia... Aivan ihania naperoita ja eräs pieni poika hurmasi mut kyllä täysin...

Jos meidän huusholliin otettaisiin poikia, niin tämä herra olis lähteny heti mun mukaan... Mutta ryhdyn nyt sitte vaan kummiksi tälle pojalle ;) Olihan pentueessa myös tyttö, mutta tässä pojassa oli sitä jotain... No, onneksi pentukuume vältyttiin sillä, että penneli oli väärää sukupuolta :)